Zaterdag Workshopdagen najaar 2015

12 September

10 oktober

7 november

12 december 

Ga op deze dagen dieper in op je leerdoel. Wil je portretten maken, stillevens schilderen of dieren portretten maken? Wil je beter leren kijken? Wil je schilderen met acryl, olieverf of aquarel beter onder de knie krijgen? Dan zijn deze workshopdagen voor jou bedoeld. Je gaat onder professionele begeleiding de verschillende media ontdekken of je leerdoelen uitdiepen.

Midden in de Betuwe, naast het historische plaatsje Buren vind je mijn atelier waar je in alle rust en stilte kunt werken en inspiratie kunt opdoen.

IMG_0775 (1) IMG_0774 (1)

Kosten 40,- per dag incl. een heerlijke lunch. Je neemt je eigen schildermaterialen mee.

Tegen een meerprijs van 20,- euro zijn materialen inclusief.

Boek je alle 4 de data ontvang je een korting van 10,- euro.

Tijden: 11.00 tot 17.00 uur

Reserveren is verplicht en vol=vol.

 

Cursus Schilderen in Veenendaal

In het najaar en voorjaar organiseer ik ook een 8 weekse cursus in Veenendaal bij Creative Arts School Elevate. De cursus vindt plaats op de maandagavonden van 19.00 tot 21.00 met een uitloop van een half uur om op te ruimen.

De eerste avond is op 28 september. 

In deze cursus wordt je persoonlijk begeleid om je technieken of je creativiteit uit te diepen. Acrylverf, olieverf en aquarel technieken of juist heel vrij schilderen? Het kan allemaal. Ben je 14 jaar of ouder dan kun je deelnemen aan de cursus. Voor de kleintjes is er een andere groep via www.creativeartsschoolelevate.nl te vinden.

Kosten van de cursus zijn 160,- euro plus aanschaf van je eigen materialen.

Opgeven kan via Leena Blom of via de site van Elevate.

 

Voor alle workshops kunt u contact opnemen met Leena Blom via de contactgegevens onderaan deze pagina.